BCB Intratuin 1 pakt belangrijke punten

Zaterdag 16 december stond BCB een belangrijke taak te wachten. Tegen de directe concurrent Duinwijck uit Haarlem moesten er punten gepakt worden.

Vol goede moed gingen de Barnevelders van start. Wesley van de Kamp en Kenneth Wiessenberg maakte er een spannende herendubbel van, waarbij de derde set nipt werd verloren. De dames Annemieke Mulder en Pauline van Haperen hadden minder moeite met de Haarlemse dames, en wisten de partij in twee sets naar hun hand te zetten. Na de dubbel was de tussenstand 1-1.

In de eerste herensingel van Van de Kamp waren beide heren zeer aan elkaar gewaagd. Van de Kamp wist in de derde set het verschil te maken en de partij te pakken. Ook Van Haperen en Wiessenberg hadden in hun singels een derde set nodig om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Helaas wist Mulder haar punt niet te pakken, ondanks een sterk begin.

Met een voorsprong van 4-2 kon er begonnen worden aan de gemengd dubbels. Van Haperen en Wiessenberg hadden een zeer spannende wedstrijd, die pas in de verlenging van de derde set in hun voordeel werd beslist. Mulder en Van de Kamp hadden geen kind aan hun tegenstanders en wonnen knap met ruime cijfers. Daarmee komt de eindstand op 6-2 in het voordeel van BCB.